ipixel kep

Tagsági kártya, belépőkártya

Tagsági kártya

Tagsági kártya fitneszklubba, szépségszalonba, uszodába papírból vagy plasztikból az iPixel Nyomdától. Alkalmas lehet vendégbelépőként is irodaházakba, építkezésre, stb. is. 
Bármilyen grafikát és vonalkódot is tudunk rá nyomtatni. Egyedi kártyák fényképpel, vagy más változó adattal: mindezt kis példányszámban is gyorsan, kiváló minőségben készítjük el IV. kerületi iPixel Digitális Nyomda és Grafikai Stúdiónkban.

Lepje meg ügyfeleit, vásárlóit egy exkluzív kivitelű, praktikus kártyával. Hozzárendelhet vásárlói kedvezményt, akciót esetleg kiadhat fényképes igazolványt vagy belépőkártyát rendezvényekre, eseményekre. Az iPixel Grafikai Stúdió ebben is segít.

Tagsági kártya készítés digitális nyomda árajánlat

 

tagsagi kartya

Belépőkártya

Személyre szabott vállalati és klubtagsági belépőkártyák beléptető rendszerekhez, egyedi tervezéssel, illetve a megrendelő által hozott grafika alapján is. Egyedülálló azonosító felület, melyen személyes adatok mellett cégéről is közölhet információkat.

A belépőkártyák felhasználási lehetőségei igen sokrétűek, hiszen találkozhatunk kártyákkal a beléptető rendszereknél, például szállodákban, ahol a szoba kulcsot helyettesítik. Klubok, rendezvények törzsvendégei, illetve meghívottjai számára készített exkluzív kivitelű, aranyozott, dombornyomású belépőkártyákat is rendelhet. A belépőkártya megszemélyesítésére széleskörű eszközök állnak rendelkezésre.

 

Belépő kártya készítés digitális nyomda árajánlat

 

belepokartya

Kapcsolat

árajánlatkérés e-mail személyes találkozó

hívjon most!

06 20 239 1356

Digitális Nyomda Budapest,
1047, Sörétgyár u. 2.


Javascript is required to view this map.

-