ipixel kep

Rólunk

Gyorsan változó világunk keretei között mindannyian vágyunk olyan segítségre, támogatásra, amely képessé tesz minket arra, hogy akár egy labirintus sűrűjéből is megtaláljuk a kivezető utat. Ezért az iPixelben szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy budapesti nyomdánkban ügyfeleink minden igényére megoldást tudjunk biztosítani a lehető legrövidebb határidővel a grafikai tervezéstől a kivitelezésig. A mai legmodernebb technológiai eszközökkel biztosítjuk ügyfeleink számára a professzionális nyomdaipari szolgáltatások magas színvonalát, napjaink legdivatosabb, legmodernebb és egyben a hagyományos nyomdai kivitelezési formáknál is.

 

Szakértő grafikusaink és modern nyomdatechnológiai (digitális gépek, plakátnyomtatók) hátterünk segítségével felelősen vállaljuk az egyedi kiállítási táblák, (roll-up) stand elemek, vagy akár a különböző promóciós és dekorációs eszközök tervezését, beszerzését és kivitelezését is.

 

Felkészültség, nyitottság, gyakorlatiasság, körültekintés és kreativitás jellemzi csapatunkat. Számunkra nincs két egyforma feladat, és nincs az a reális kommunikációs kihívás, amire ne próbálnánk megoldást keresni: változatos és hatékony megoldást.

 

Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében vállaljuk mindenfajta nyomtatási, nyomdai tevékenység teljes körű lebonyolítását. Tapasztalt grafikai és nyomdai szakértőink segítséget nyújtanak az Ön tevékenységét leghatékonyabban támogató marketing-kommunikációs eszközök kiválasztásában, tervezésében és kivitelezésben egyaránt, legyen ez prospektus, újságnyomtatás nagy példányszámban off-set, vagy rotációs gépeken.  Budapesten található digitális nyomdánkban nagy odafigyeléssel, precizitással, rövid határidővel és minőségi garanciával vállalunk nyomdai szaktanácsadást és a nyomdai utómunkák megvalósításában is számíthat ránk.

Kapcsolat

árajánlatkérés e-mail személyes találkozó

hívjon most!

06 20 239 1356

Digitális Nyomda Budapest,
1047, Sörétgyár u. 2.


Javascript is required to view this map.

-