ipixel kep

POS dekoráció

A vásárláshelyi reklám az eladásösztönzés gyakorta használt eszköze, ami hatékonyan felhívja a fogyasztó figyelmét, felkelti érdeklődését, vágyat illetve szükségletet ébreszt benne a termék iránt és eléri, hogy megvásárolja az árut.

Az elsődleges feladata az eladásösztönző kampányoknak, hogy magukra vonzzák a tekintetet. Csak egyszer ébred a fogyasztóban kíváncsiság, hogy megtekintse a termékinformációkat és ez által a kiskereskedelmi kínálatot is.

A fogyasztói döntések közel 75%-át az értékesítés helyszínén, a polcok előtt hozzák.

A fogyasztók előnyben részesítik megnézni, megszagolni, megérinteni a termékeket egy egyszerű, sztereotípiákra épülő bemutató helyett. A vásárlás és szabadidős tevékenységek gyakran együtt járnak a kiskereskedelem és szórakozás kombinációjával, ami egy sikerrecept a jövőre tekintve.

A jól megtervezett POS dekorációk megnövelik az üzletek vonzerejét és segítségükkel az üzlet kínálata aktuális témákhoz vagy évszakhoz igazítható.

Bízza ránk a grafikai tervezést is, és mi kihozzuk belőle a legtöbbet. Válasszon katalógusunkból, vagy engedje szabadjára fantáziáját, az iPixel segít Önnek a megvalósításban!

Az iPixel rövid határidőn belül megtervezi és legyártja Önnek a sikeres üzlet kulcsát!

POS dekoráció digitális nyomda árajánlat

pos dekoracio

Kapcsolat

árajánlatkérés e-mail személyes találkozó

hívjon most!

06 20 239 1356

Digitális Nyomda Budapest,
1047, Sörétgyár u. 2.


Javascript is required to view this map.

-