ipixel kep

Plakát, poszter, óriásplakát, citylight

Plakát

A plakát a legismertebb, leggyakoribb reklám- és információ-hordozó eszköz. Látványos és figyelemfelkeltő hatása miatt a közterületi reklámnak ez a legelterjedtebb megjelenési formája.

Plakát készítés digitális nyomda árajánlat

Poszter nyomtatás digitális nyomda árajánlat

 

plakat

Óriásplakát

Az óriásplakát olyan minőségi papírból készül, mely felragasztva sem engedi, hogy az alatta lévő, korábbi plakátók látszódjanak, és lehet  bármilyen időjárás, a nyomdánk által rányomott kép színei eredeti minőségükben maradnak.

Óriásplakát készítés digitális nyomda árajánlat

Óriásplakát digitális nyomtatás árajánlat

 

oriasplakat

Citylight

A citylight plakát előnye és jellemzője az éjszakai láthatóság.Az általában közterületen, buszmegállókban felállított tartótábla látványos és feltűnő reklámhordozó, mely  egy fejlődő cég termékének, márkájának, valamint különböző rendezvények, ünnepek,  események reklámozásának elengedhetetlen kelléke.

Digitális nyomdánkban kiváló minőségben, UV-álló, élénk színekben, tetszőleges méretű és formájú plakátok, óriásplakátok, poszterek és citylight-ok nyomtatását vállaljuk.

Tetszőleges feliratot, logót, képet nyomunk, rövid határidővel, minőségi kivitelezésben. A szállítás, tárolás és kihelyezés egyszerűen megoldható.

Szeretné, hogy az Ön reklámja legyen látható minden autós, gyalogos ember előtt?

Rendeljen nálunk plakátot! Ha nincs kreatív ötlete, mi a grafiaki tervezésben is a segítségére vagyunk!

Az általunk készített plakátok, az ipar és a kereskedelem különböző területein kerülhetnek felhasználásra. A piaci igényeket figyelembe véve ez az egyik legismertebb megoldás terméke azonosítására.

Rövid határidő, kiváló minőség jellemzi digitális nyomdánkat. Amennyiben még nincs kész grafikai terve, kérje kiváló grafikus munkatársaink segítségét a kreatív tervezéshez és kivitelezéshez!

Mindent egy helyen, az Ön sikere érdekében!

Citylight digitális nyomda árajánlat

 

citylight plakatcitylight

Kapcsolat

árajánlatkérés e-mail személyes találkozó

hívjon most!

06 20 239 1356

Digitális Nyomda Budapest,
1047, Sörétgyár u. 2.


Javascript is required to view this map.

-