ipixel kep

Nyomda

Az iPixel Digitális Nyomda és Grafikai Stúdió Budapest IV. kerületében található, ahol elsősorban digitális nyomtatással foglalkozunk. Bármilyen nyomtatványt elkészítünk, legyen az; szórólap, prospektus, névjegy, üdvözlőkártya, naptár, plakát vagy akár könyv, kis és nagy példányszámú nyomtatást egyaránt vállalunk. Ezen kívül plakátnyomtatással és a Grafikai Stúdiónknak köszönhetően grafikai tervezéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az iPixel Digitális Nyomda erőssége többek között abban rejlik, hogy versenyképes árakon, gyors és minőségi nyomtatással szolgáljuk ki megrendelőinket egészen kis példányszámú megrendelések esetén is.

Igyekszünk minden szolgáltatást házon belül megoldani, így komplett szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek. Grafikus kollégáink megszerkesztik, gépmestereink kinyomtatják, dekoratőr kollégáink pedig igény esetén fel is helyezik megrendelőink által igényelt termékeket, legyen az névjegy, boríték, dosszié, mappa, plakát, molinó, vagy kirakat és üzletdekoráció.

Rugalmasságunkat tükrözik idényjellegű termékeink is, úgy mint a falinaptárak, karácsonyi, vagy az év végi üdvözlőlapok. Kérjen tőlünk árajánlatot, próbálja ki szolgáltatásainkat!

Az iPixel Nyomdában tapasztalt grafikai és nyomdai szakértőink segítséget nyújtanak az Ön tevékenységét leghatékonyabban támogató marketing-kommunikációs eszközök kiválasztásában, tervezésében és nyomdai kivitelezésben egyaránt, legyen ez brossúra, újságnyomtatás, vagy étlap, molinó, plakát, fólia, matrcia, etikett, boríték, szórólap. Nagy odafigyeléssel, precizitással, a határidők mindenkori tartásával és minőségi garanciával vállalunk nyomdai szaktanácsadást és nyomdai utómunka kivitelzést az iPixel Digitális Nyomda Budapest IV. kerületi üzletében.

grafika

Grafikai stúdiónkban munkatársaink széleskörű, sok éves tapasztalattal, egyedi módon tervezik meg vállalatának teljes arculatát, kreatív anyagait legyen szó bármilyen nyomtatványról, nyomdaipari termékről. Fiatalosság, rugalmasság.

tovább »

plakát

Plakátok grafikai tervezését és digitális nyomtatását vállaljuk papír, vinyl, matrica, molinó, vagy akár fólia alapanyagra, ill. betűvágást, autódekorációt, kirakatfólia-, vagy megállító tábla nyomtatást felhelyezéssel, kasírozással.

tovább »

dekoráció

Az iPixel digitális nyomda modern technológiai háttere segítségével vállalja az egyedi kiállítási táblák, (roll-up) stand elemek,  promóciós és dekorációs eszközök grafikai tervezését, szerkesztését, beszerzését és kivitelezését is.

tovább »

Szórólap digitális nyomda | Névjegykártya digitális nyomda | Plakát digitális nyomda
Molinó digitális nyomda | Füzet digitális nyomda | Meghívó digitális nyomda
Összes termék

Kapcsolat

árajánlatkérés e-mail személyes találkozó

hívjon most!

06 20 239 1356

Digitális Nyomda Budapest,
1047, Sörétgyár u. 2.


Javascript is required to view this map.

-