ipixel kep

Meghívó, üdvözlőlap, képeslap

Meghívó

A meghívó minősége már meghatározza a rendezvényről alkotott véleményt. Az iPixel digitális nyomdától rendelhet perszonalizált meghívókat már kis példányszámban is; egyaránt állunk céges ügyfeleink és magánszemélyek rendelkezésére.

Rendeljen saját tervezésű meghívókat perszonalizálással üzleti eseményekhez, kinevezési ünnepségekhez, üzlet megnyitóhoz, céges bulikhoz, egyéb rendezvényekhez.

Továbbá rendelhet nyomdánkban igényes és elegáns esküvői meghívókat, ballagási meghívókat, vagy diploma és oklevél kiosztó ünnepségre, szülinapra szánt meghívókat egyedi igényei szerint akár perszonalizálva, névszerinti meghívással is.
Az iPixel Nyomda és Grafikai Stúdió által készített meghívókkal biztos lehet benne, hogy mindenki részt vesz rendezvényén.

Meghívó készítés digitális nyomda árajánlat

Meghívó digitális nyomtatás árajánlat

 

meghivo

Üdvözlőlap

Az iPixel Digitális Nyomda és Grafikai Stúdió egyedi üdvözlőlapokat tervez és gyárt Önnek bármilyen eseményre; karácsonyra, név- és születésnapra, céges eseményre, kinevezésre nagy választékban céglogóval, aláírással ellátva, és igény szerint perszonalizálással is. Lehet bármennyire kreatív, az iPixel digitális nyomda rövid határidőn belül megvalósítja elképzelései szerinti üdvözlőlapját kis példányszámú rendelés esetén is !

Üdvözlőlap készítés digitális nyomda árajánlat

Üdvözlőlap digitális nyomtatás árajánlat

 

 

udvozlolap

Képeslap

Készítessen képeslapokat az Ipixellel! Turizmussal foglalkozó cégek, és kisebb-nagyobb városok önkormányzatainak megrendeléseit is várjuk; mutassa meg községe látványosságait, nevezetes helyeit képeslapon!

Képeslapjait megtervezzük bármilyen témában; legyen az romantikus, tájképes, művészeti képeslap, de fotókkal, hírességek képeivel ellátott és kifejezetten céges képeslapokat is tervezünk és nyomtatunk.

Válasszon az iPixel digitális nyomda kreatív megoldásai közül, mi megtervezzük, kinyomtatjuk képeslapjait kis példányszámban is!

Képeslap készítés digitális nyomda árajánlat

Képeslap digitális nyomtatás árajánlat

 

kepeslap

Kapcsolat

árajánlatkérés e-mail személyes találkozó

hívjon most!

06 20 239 1356

Digitális Nyomda Budapest,
1047, Sörétgyár u. 2.


Javascript is required to view this map.

-