ipixel kep

Matrica, etikett, vonalkód

Matrica

Az öntapadós vinyl matrica (kültéri), vagy a papír alapú matrica az egyik legolcsóbb és legmobilabb reklámhordozó eszköz, ugyanakkor nagyméretben rendkívül figyelemfelkeltő is.

A matrica készítésnek többféle módja van; különböző anyagokból készíthetőek el, és minden anyagra fel tudjuk őket ragasztani. Ez a matrica egyik legfőbb előnye.

Rendeljen matricákat bármekkora felületre, és bármilyen formára: az egyszerű termék címkétől a komplex autó vagy kirakat matricáig minden méretben vállaljuk ezek grafikai tervezését és nyomtatását.

Szeretné, hogy üzletében gyorsan megtalálják az akciós termékeket? Rendeljen nálunk padlómatricákat, ha nincs kreatív ötlete mi abban is a segítségére vagyunk!

Digitális nyomdánkban gyártunk különleges formájú riccelt matrciákat kis példányszámban is, PRINT AND CUT-os nyomtatóinkkal. Az általunk készített nyomtatott valamint nyomatlan öntapadó matricák, az ipar és a kereskedelem különböző területein kerülhetnek felhasználásra. A piaci igényeket figyelembe véve ez az egyik leghatékonyabb és legolcsóbb megoldás terméke azonosítására.

Matrica készítés digitális nyomda árajánlat

 

matrica

Etikett

Etikettet ajánlunk dossziék, dokumentumok és egyéb irodai termékek címkézésére, megjelöléséhez. Használhatjuk iratrendezőkhöz, adattárolók (CD, DVD) azonosítására. Természetesen nem csak beltéri etiketteket gyártunk, hanem kültéri használatra is ahol pornak, kosznak és az időjárás viszontagságainak vannak kitéve. Ezek a termékek ugyanis víz-, vegyi anyag és UV sugárzás állóak, illetve palettánkon megtalálhatóak mosható etikettek is.Etikettet készíttethet borítéka, illetve adatbázisból címzett-etikett DM kampányokhoz, raktári polcazonosításhoz vagy akár magán célra.

Etikett nyomtatás digitális nyomda árajánlat

 

etikett

Vonalkód

Gyártasson vonalkódos címkét az iPixel Digitális Nyomdában saját gyártmányú termékekre, termékcsomagolásra, vagy akár könyvtári könyv-, olvasóazonosítóhoz, leltárhoz, terméktájékoztatóra, gyártóknak és forgalmazóknak egyaránt.

Vonalkód készítés digitális nyomda árajánlat

 

vonalkod

Kapcsolat

árajánlatkérés e-mail személyes találkozó

hívjon most!

06 20 239 1356

Digitális Nyomda Budapest,
1047, Sörétgyár u. 2.


Javascript is required to view this map.

-