ipixel kep

Levélpapír, boríték, DM levél

Levélpapír

Céges levélpapírunkkal kitűnhetünk a többi cég közül, ajánlatainkat, leveleinket tehetjük általuk szebbé, vagy számlapapírként is használhatjuk azokat.

Általában a cég logója és fontos adatai vannak egy levélpapíron.

A levélpapír minden cég számára elegáns kiegészítő. Legyen egységes az arculata a levélpapír és borítékén szintjén is. Rendelje meg azokat egyedi, kreatív papíron és akár kis példányszámban is az iPixel Digitális Nyomdától!

Levélpapír digitális nyomda árajánlat

 

levelpapir

Boríték, DM levél

Az üzleti levelezés még napjainkban is fontos kommunikációs eszköz, így sokszor a borítékon múlik, hogy üzenetünk célba, vagy a kukába ér. A céges borítékok az Ön vállalkozásának egyéni arculatot adnak.

Minden fajta boríték és DM levél elkészítését vállaljuk perszonlizálva és akár borítékolva (posta készen) is, bármennyi változó adatról, vagy kis példányszámú rendelésről is legyen szó.

A levélpapírhoz tartozik a boríték, mely lehet ablakos is, így a levélpapír címzésével egyszerre a borítéké is meg van.

Az iPixelnél számos kreatív megoldás közül választhat, mind formai, anyag és grafikai szempontból. A különleges grafikai megvalósításnak csak a fantáziája szab határt, de ha nincs ideje ezzel foglalkozni, akkor az iPixel digitális nyomda rövid határidőn belül megtervezi és legyártja Önnek a célba érő borítékot, vagy a hatékony perszonalizált DM levelet!

Boríték digitális nyomda árajánlat

DM levél digitális nyomda árajánlat

 

boritekDM level

Kapcsolat

árajánlatkérés e-mail személyes találkozó

hívjon most!

06 20 239 1356

Digitális Nyomda Budapest,
1047, Sörétgyár u. 2.


Javascript is required to view this map.

-