ipixel kep

Katalógus, prospektus, brossúra

Katalógus

Egy jó katalógust arról ismerünk meg, hogy közérthetően mutatja be az adott céget vagy azok szolgáltatásait, termékeit. Kreatív megoldásaink segítik cége vagy terméke konkurenciától történő megkülönböztetését és megbízható minőség érzetét kelti.

A katalógusnak meghatározott rendszer szerint összeállítva tartalmaznia kell a cég összes termékének illetve szolgáltatásának részleteit szöveges és képes formában is. Ezen nagyobb oldalszámú nyomtatványokat az iPixel Digitális Nyomda megtervezi és elkészíti Önnek: mindent egy helyen kiváló minőségben, hogy katalógusa egyedi és hatásos legyen

Katalógus készítés digitális nyomda árajánlat

Katalógus digitális nyomtatás árajánlat

 

katalogus

Prospektus

A jó prospektus jól átlátható, lényegre törő és a cég arculati elemei mellett képek illusztrálják a cég termékeit, illetve egy propektusban a cég elérhetőségei is jól láthatóak kell legyenek.

Rendezvények, kiállítások, vásárok elmaradhatatlan kelléke a prospektus, azaz egy néhány oldalas tájékoztató reklámfüzet, amely ismerteti a cég termékeit, szolgáltatásait, aktuális akciót. Készítesse el velünk új terméke prospektusát, mutassa be legújabb, legexkluzívabb szolgáltatásai leendő ügyfelei számára. Válasszon az Ipixel digitális nyomda kreatív megoldásai közül, mi megtervezzük, kinyomtatjuk prospektusát!

Prospektus készítés digitális nyomda árajánlat

Prospektus digitális nyomtatás árajánlat

 

prospektus

Brosúra

A brosúra lehet termékismertető, utazási szolgáltatásokat bemutató füzetke, céges bemutatkozó, amelyeket kiállítások és vásárok alkalmával helyezhet el cége standján.

Az iPixel Digitális Nyomda és Grafikai Stúdióban gyorsan és pontosan elkészítjük brosúráit! Számos kreatív brosúra típus közül választhat, mind formai, anyag és grafikai szempontból. Az egyedi grafikai megvalósításnak csak a fantáziája szab határt, de ha nincs ideje ezzel foglalkozni, akkor az iPixel Digitális Nyomda rövid határidőn belül megtervezi és legyártja Önnek egyedi brosúráját, mint a sikeres üzlet egyik kulcsát!

Brosúra készítés digitális nyomda árajánlat

Brosúra digitális nyomtatás árajánlat

 

brosura

Kapcsolat

árajánlatkérés e-mail személyes találkozó

hívjon most!

06 20 239 1356

Digitális Nyomda Budapest,
1047, Sörétgyár u. 2.


Javascript is required to view this map.

-