ipixel kep

Grafika

Egy jó ötlet sikere nagyrészt annak vizuális ábrázolásán múlik, mennyire sikerül átadni a célcsoport számára azt a gondolatvilágot, amelyet az adott cég, vagy termék képvisel. Grafikusaink széleskörű, sok éves tapasztalattal, fiatalos lendülettel tervezik meg bármilyen típusú vállalat, intézmény teljes arculatát, kreatív anyagait. Számunkra elsődleges szempont, hogy az ügyfeleink igényei, elvárásai szerint megvalósított grafikai anyagok és kommunikációs eszközök, szakmailag igényesen megtervezettek és kivitelezettek, magas hozzáadott kreatív értékkel rendelkezőek legyenek. De talán még fontosabb számunkra, hogy az elkészült anyagokban valóban viszontlássák elképzeléseiket, ötleteiket.

Kreatív tervezési palettánkon megtalálhatóak a hagyományos corporate eszközök tervezése - logó, névjegy, szórólap, plakát, levélpapír, brosúra, üzleti katalógus – valamint a molinó, vagy akár az egyedi honlap tervezése is. Kreatív tervező csapatunk segítségével gyorsan és magas színvonalon készítjük el üzleti levelét, hírlevelét, speciális meghívóját, nyomdakész, vagy akár HTML formátumban. Természetesen, hagyományos nyomdai tevékenységek is szerepelnek szolgáltatásaink között.

Tapasztalt nyomdai szakembereink támogatásával bármilyen nyomdai anyagot előkészítünk, legyen az akár könyv, vagy cégbemutatkozó anyag. A tervezéseket rövid határidővel vállaljuk és az Ön által kért formátumban készítjük el, illetve nyomtatjuk ki.

Kapcsolat

árajánlatkérés e-mail személyes találkozó

hívjon most!

06 20 239 1356

Digitális Nyomda Budapest,
1047, Sörétgyár u. 2.


Javascript is required to view this map.

-