ipixel kep

Étlap, itallap, menükártya, asztali könyöklő

Étlap, itallap

Étterméből már csak az étlap hiányzik? Az iPixel Digitális Nyomda éttermek, fogadók, kávéházak teljes ellátását vállalja. Készítünk étlapot, itallapot, heti és havi menüt egyedi igényei szerint bármilyen méretben és példányszámban.

Az iPixelnél számos kreatív megoldás közül választhat, mind formai, anyag és grafikai szempontból. A különleges grafikai megvalósításnak, csak a fantáziája szab határt, de ha nincs ideje ezzel foglalkozni, akkor az iPixel Grafikai Stúdió rövid határidőn belül megtervezi és legyártja Önnek a sikeres üzlet kulcsát!

Étlap digitális nyomda árajánlat

Itallap digitális nyomda árajánlat

 

etlap

Menükártya, asztali könyöklő

Rendelje meg tőlünk az éttermekben és kávéházakban használt foglalt kártyákat, asztali könyöklőket, étel- és poháralátéteket. Egy asztali könyöklő még naptárként, reklám-, vagy jegyzetfelületként is szolgálhat. Az iPixel Digitális Nyomda és Grafikai Stúdió segít Önnek abban, hogy étterme arculatát legjobban tükrözzék ezek a nyomtatványok. Ha nincs ötlete mi azt is adunk Önnek!

Ezen kívül családi és céges rendezvények minden kellékét előállítjuk, kezdve a meghívótól a névkitűzőn és az ültető kártyán át a menükártyáig, a programfüzetig bezárólag.

Válasszon az iPixel digitális nyomda kreatív megoldásai közül, mi megtervezzük, kinyomtatjuk vendéglátó-ipari kellékeit!

Menükártya digitális nyomda árajánlat

Asztali könyöklő digitális nyomda árajánlat

 

menukartyaasztali konyoklo

Kapcsolat

árajánlatkérés e-mail személyes találkozó

hívjon most!

06 20 239 1356

Digitális Nyomda Budapest,
1047, Sörétgyár u. 2.


Javascript is required to view this map.

-