ipixel kep

Citylight

A citylight plakát a legeredményesebb kültéri hirdetési forma, napszaktól és évszaktól függetlenül. A közterületen, buszmegállókban felállított tartótábla látványos és feltűnő reklámhordozó, egy fejlődő cég termékének, márkájának, valamint különböző rendezvények, ünnepek, események reklámozásának elengedhetetlen kelléke.

Előnyei közé tartozik az emberközeliség, mivel a járókelők közvetlen látóterében helyezkedik el. És mivel a nap 24 órájában kivilágított, mutatós, könnyen tisztítható, a citylighttal könnyen és hatékonyan érheti el a gyalogos és vásárló közönségét.

Kiváló minőségben, UV-álló, élénk színekben, tetszőleges méretű és formájú plakátok, óriásplakátok, poszterek és citylight-ok digitális nyomtatását vállaljuk az iPixelben.

iPixel Digitális Nyomdánkban tetszőleges feliratot, logót, képet nyomunk, rövid határidővel, minőségi kivitelezésben. A szállítás, tárolás és kihelyezés egyszerűen megoldható.

Szeretné, hogy az Ön reklámja legyen látható minden autós, gyalogos ember előtt? Rendeljen nálunk citylight-ot!
Ha nincs kreatív ötlete, mi abban is a segítségére vagyunk!

Az általunk készített plakátok, citylight-ok az ipar és a kereskedelem különböző területein kerülhetnek felhasználásra. A piaci igényeket figyelembe véve ez az egyik legismertebb megoldás terméke azonosítására.

Rövid határidő, kiváló minőség jellemzi digitális nyomdánkat. Amennyiben még nincs kész grafikai terve, kérje munkatársaink segítségét! Mindent egy helyen, az Ön sikere érdekében!

Citylight plakát digitális nyomda árajánlat

citylight plakat

Kapcsolat

árajánlatkérés e-mail személyes találkozó

hívjon most!

06 20 239 1356

Digitális Nyomda Budapest,
1047, Sörétgyár u. 2.


Javascript is required to view this map.

-