ipixel kep

Autómatrica

A reklám, a dekoráció és a csomagolástechnika területén, sok helyen alkalmazzák az öntapadó matricákat. A rendkívüli sokszínűség (mind a méret, mind a formát tekintve) és a széles felhasználási kör jellemzi ezen termékeket.

Az egyik leghatékonyabb és egyre elterjedtebb reklámfelület országunkban a céges személyautók, teherautók ill. kamionok, hiszen a nap 24 órájában úton vannak, így rengeteg potenciális ügyfélhez juttatják el az adott cég reklámját. Mivel az autódekorációk költsége elenyésző nagyobb plakátok, újsághirdetések ill. szórólapok költségeihez képest egyre többen választják ezt a megoldást.

Az átlátszó fóliára készülő nyomatok belülről is felragaszthatóak autók szélvédőjére, illetve kétoldalt nyomott változatban boltajtókra és kirakatokra egyaránt. A papír alapanyagú matricák kiválóan alkalmasak címkézésre, akciós termékek árának feltüntetésére.

Matricája grafikai tervét elkészítjük, tekintse meg már meglévő választékunkat, vagy mondja el elképzeléseit munkatársainknak, és az iPixel rövid határidőn belül megtervezi és legyártja Önnek a sikeres üzlet kulcsát!

Mindent egy helyen, az Ön sikere érdekében!

Autómatrica digitális nyomda árajánlat

automatrica

Kapcsolat

árajánlatkérés e-mail személyes találkozó

hívjon most!

06 20 239 1356

Digitális Nyomda Budapest,
1047, Sörétgyár u. 2.


Javascript is required to view this map.

-