ipixel kep

Autófólia

Minimális anyagi befektetéssel növelheti gépjárműve esztétikai megjelenését, utazási komfortját, autója biztonságát, emeli gépjárműve megjelenését, a hőenergia visszaverésével növeli utazási komfortját, csökkentheti az autó fogyasztását a klímaberendezés csökkenő üzemeltetése folytán, véletlen vagy szándékos üvegtörés esetén egyben tartja az üveget, lecsökkentve a sérülés és a károkozás nagyságát.

Biztonsági fóliáinkkal megakadályozhatja az üvegen keresztül történő gyors behatolást. Teljesen láthatatlan karosszériavédő fóliáink hatékonyan ellenállnak a kőfelverődéseknek, védik a küszöböket és egyéb elemeket az esetleges karcolásoktól.

Az iPixel vállalja egyedi autó, és motordekorációk tervezését, kivitelezését, saját elképzelés vagy minta alapján, magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. Kétkerekűek és négykerekűekre; autókra, motorokra, robogóra, quadra, hajóra, munkagépekre.

Bízza ránk grafikai tervezést és mi kihozzuk belőle a legtöbbet. Válasszon katalógusunkból, vagy engedje szabadjára fantáziáját, az iPixel segít Önnek a megvalósításban!

Az iPixel rövid határidőn belül megtervezi és legyártja Önnek a sikeres üzlet kulcsát!

Autófólia digitális nyomda árajánlat

autofolia

Kapcsolat

árajánlatkérés e-mail személyes találkozó

hívjon most!

06 20 239 1356

Digitális Nyomda Budapest,
1047, Sörétgyár u. 2.


Javascript is required to view this map.

-