ipixel kep

Autó-, kirakat- és padlómatrica

A matrica, az egyik legolcsóbb és legmobilabb reklámhordozó eszköz. Nagyméretben rendkívül figyelemfelkeltő, egyedi és látványos marketingeszköz.

Autómatrica

Speciális fóliából készül, amit könnyű domború felületekre kasírozni, így akár a gépjármű teljes felülete beborítható. Az autó ablakaira is vállaljuk a matricák gyártását, speciális fóliával, amely kívülről jól látható, belülről pedig majdnem áttetsző. Igény esetén szakszerűen felhelyezzük az elkészült nyomatokat.

Autómatrica digitális nyomda árajánlat

 

automatrica

Kirakatmatrica

A kirakatmatrica kívülről és belülről is felragasztható, egyedi elképzelés szerint formára is vágható egyedi marketingeszköz. Többféle színből, és minőségből, könnyen, vagy nehezen eltávolítható, UV-álló fóliákból választhat.

Kirakatmatrica digitális nyomda árajánlat

 

kirakatmatrica

Padlómatrica

A padlómatricák öntapadó fóliából készült grafikák, melyet a padlón helyeznek el figyelemfelkeltés céljából. Üzletek, irodák bejáratánál, különböző rendezvényeken segítik a tájékozódást a kopásálló, fokozott tapadású, csúszásmentes, tartós bevonatú matricák. Előnyük, hogy közvetlenül a reklámozott termék elé helyezhetők fel, így nagyobb hatást gyakorolnak a vevőre a választás pillanatában.

Rendeljen matricákat bármekkora felületre, és bármilyen formára, grafikai stúdiónk és digitális nyomdánk minden méretben vállalja ezek grafikai tervezését és nyomtatását.

Szeretné, hogy üzletében gyorsan megtalálják az akciós termékeket?

Rendeljen nálunk padlómatricákat! Ha nincs kreatív ötlete, grafikai stúdiónkban abban is a segítségére vagyunk!

Az általunk készített matricák, az ipar és a kereskedelem különböző területein kerülhetnek felhasználásra. A piaci igényeket figyelembe véve ez az egyik leghatékonyabb és legolcsóbb megoldás terméke azonosítására.

Rövid határidő, kiváló minőség jellemzi digitális nyomdánkat. Amennyiben még nincs kész grafikai terve, kérje tapasztalt grafikus munkatársaink segítségét!

Mindent egy helyen, az Ön sikere érdekében!

Padlómatrica digitális nyomda árajánlat

 

padlomatrica

Kapcsolat

árajánlatkérés e-mail személyes találkozó

hívjon most!

06 20 239 1356

Digitális Nyomda Budapest,
1047, Sörétgyár u. 2.


Javascript is required to view this map.

-